Mijn Autokopen.nl

Japan Classic Day 2015

Classic Park Festival in het teken van Japanse auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Toyota Celica

Sinds 50 jaar worden Japanse auto's in Europa verkocht. We kunnen inmiddels spreken van verschillende klassiekers. Tijd dus voor een Classic Park Festival in het teken van Japanse auto's.

Het eerste automerk dat op de Europese markt verkocht werd was Toyota. De fabrikant begon in 1964 naar ons continent te exporteren. Inmiddels kennen we ook de merken Suzuki, Nissan, Subaru, Honda, Mitsubishi, Lexus, Infiniti en Isuzu. En natuurlijk het inmiddels niet langer hier verkrijgbare Daihatsu. In meer dan 50 jaar hebben deze merken al een aardige 'gouwe ouwe' modelportfolio opgebouwd. 

Tijd dus voor een festival in het teken van Japanse klassieke auto's. Het Classic Park organiseert deze Japan Classic Day op haar eigen terrein in Boxtel op zondag 6 september 2015. Het opent de deuren van het Classic Park-museum, het restaurant, de lifestylewinkel en werkplaats. Op het buitenterrein worden vijfhonderd gratis parkeerplekken gereserveerd voor wie met een Japanse auto komt. De auto's zijn voor iedereen te bekijken.

De eerste honderd aangemelde bezoekers in zo'n auto ontvangen een entreeticket met korting (5 euro) waarmee ze ook het museum kunnen bezoeken. Voor de Japan Classic Day is de evenementenregeling van de Belastingdienst van kracht; geschorste oldtimers kunnen zo ook deelnemen. 

Overige activiteiten

Voor een blijvende herinnering aan de Japan Classic Day is er voor auto-eigenaren de mogelijkheid zich met hun 'Japanner' te laten vereeuwigen door een professionele fotograaf. Bezoekers kunnen op de Swapmeet onderdelen en automobilia aanbieden - of afnemen natuurlijk. Ook zijn er stands van bedrijven. In het concours d'élégance worden prijzen toegekend aan de fraaiste Japanse auto's van de dag.

Het Classic Park zelf is tot 18 uur te bezoeken. Het museum belooft deze dag klassieke en exclusieve Japanse modellen te showen.

Wanneer:
6 september 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (korting voor clubleden en kinderen van 5 tot en met 12 jaar, kinderen tot 5 jaar gratis)
Meer informatie:
japan.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad