Mijn Autokopen.nl

Oldtimer & Classic Beurs

Onderdeel Stöppelhaene oogstfeest in Raalte

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mercedes-Benz SL 300 'Gullwing'

Binnen het Stöppelhaene oogstfeest wordt dit jaar voor het eerst een Oldtimer & Classic Beurs georganiseerd. Een historische en moderne Mercedes-Benz 'Gullwing' vormen de topstukken. 

Naar oud Sallands gebruik wordt in dit deel van Overijssel het eind van de oogst gevierd met Stöppelhaene. Tegenwoordig wordt dit oogstcorso aangevuld met bijvoorbeeld een muziekfeest, bubbelvoetbal, diverse markten en oude tradities die herleven. 

Dankzij de Raalter Automobiel Club en de Stöppelhaene-organisatie is nu ook een Oldtimer en Classic Beurs onderdeel van het gebeuren. In en om een leegstaande showroom zijn van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus vele klassieke auto's en motorfietsen te zien.

Topstukken zijn de Mercedes-Benz 300 SL uit de jaren '50 en z'n hedendaagse evenknie de SLS AMG. De vleugeldeuren gaven de klassieker de bijnaam 'Gullwing'. De getoonde oldtimer is circa 1,5 miljoen euro waard.

Op de Oldtimer & Classic Beurs zijn ook standhouders aanwezig met auto-gerelateerde producten. Denk daarbij aan onderdelen, tijdschriften, kleding enzovoort.

Wanneer:
25 tot en met 28 augustus 2016
Openingstijden:
donderdag en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur, zondag van 12.00 tot 17.00 uur
Plaats:
voormalig Volkswagenbedrijf Pouw
Acasialaan 2
8102 EZ Raalte
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.stoppelhaene.nl/

Nu op voorraad