Mijn Autokopen.nl

Subaru Trek Eropuit Dagen

Proefrit met caravan mogelijk

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Subaru Forester

Dat de Subaru-modellen goed bruikbaar zijn met caravan of tijdens een avontuurlijke vakantie kun je zelf ervaren tijdens de Subaru Trek Eropuit Dagen. Gewoon bij de dealer.

Een tiental Subaru-dealers - waaronder de dealers rechts op deze pagina - laat je zelf ervaren dat hun auto's bijzonder goed een caravan of vouwwagen kunnen trekken. Ook de bruikbaarheid voor een avontuurlijke vakantie, bijvoorbeeld in de bergen, komt aan bod tijdens de Trek Eropuit Dagen. Zo wordt het voordeel van symmetrische All-Wheel Drive uitgelegd.

Tijdens de Trek Eropuit Dagen staan bij de dealer Subaru-modellen gereed voor een proefrit, zelfs met caravan. Er is ook een caravanclub aanwezig die allerlei handige adviezen verstrekt. Bijvoorbeeld over hoe je een caravan het best kunt beladen om 'em veilig over de weg mee te nemen. 

Introducé(e) meenemen

Je kunt je via onderstaande website opgeven voor kosteloze deelname aan een ochtend- of middagsessie van de Trek Eropuit Dagen. Mocht je tijdens de dag besluiten om een nieuwe Subaru aan te schaffen dan belooft Subaru dat dit gepaard zal gaan met 'veel voordeel'. 

Overigens is ook de 'Deel de Passie'-actie geldig tijdens het evenement: treed onder je familie, vrienden of collega's op als Subaru-ambassadeur en neem een introducé(e) mee naar de Trek Eropuit Dagen. Koopt de door jou meegenomen persoon een nieuwe Subaru dan ontvang jij een dinercheque ter waarde van 250 euro van het merk. 

Wanneer:
9 augustus tot en met 22 september 2016
Openingstijden:
ochtendsessies van 8.30 tot 12.00 uur, middagsessies van 13.00 tot 16.30 uur
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.subaru.nl/