Mijn Autokopen.nl

Saris 4x4 Cursus

Voertuigbeheersing off-road

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Jeep Cherokee Trailhawk

Heb je net een terreinwagen gekocht? Of wil je weten wat je buiten de gebaande paden wel of niet kunt doen met je SUV? Volg dan de 4x4 Cursus bij Saris.

4x4-specialist Saris organiseert op zaterdag 10 december 2016 een eendaagse cursus terreinrijden. Je leert om zo beheerst mogelijk je auto op moeilijk te bereiken locaties te brengen - en er weer weg te komen natuurlijk. En dat zonder een krasje op de wagen.

Op divers onverhard terrein (bospaden, zand, modderpoel) worden verschillende oefeningen uitgevoerd. Voorbeelden zijn steile heuvels beklimmen en afdalen, de auto over een wip rijden en barrières nemen. Het belangrijkste wat je leert zijn de "do's & don'ts" van de off-road sport. Als je die onder de knie hebt ontvang je een certificaat.

Overigens is geen enkele oefening verplicht, maar in principe kunnen ze zo uitgevoerd worden dat geen schade ontstaat. Zonodig kun je gebruikmaken van een geprepareerde auto. Het parcours wordt pas aangedaan nadat de cursisten vertrouwd gemaakt zijn met enkele basisbegrippen. 

De cursus is toegankelijk voor alle vierwielaangedreven auto's. Je hoeft geen terreinwagen te hebben, een SUV of cross-over met 4WD is ook prima. Er wordt getraind in groepjes van maximaal vijftien auto's. Aanmelden en meer informatie via onderstaande website.

Wanneer:
10 december 2016
Prijs:
€ 225,00 per auto met twee personen; bijrijders € 35,00 p.p.
Meer informatie:
www.saris4x4.nl/

Nu op voorraad