Mijn Autokopen.nl

Bleekemolens Snelle racecursus

Haal je KNAF-licentie in een dag

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Circuittraining

Bij Bleekemolens Racing School kun je een complete racetraining in een dag volgen, waarmee je in het bezit komt van een officiële KNAF-racelicentie.

Wil je gaan deelnemen aan de autosport of meer vaardigheden opdoen voor trackdays op het circuit, dan kun je bij Bleekemolens Racing School deelnemen aan de Snelle Racecursus. Het is een complete racetraining binnen één dag. Dankzij goede begeleiding van ervaren coureurs en instructeurs is het slagingspercentage hoog. Als je de cursus met goed gevolg afrondt ontvang je een officiële KNAF-racelicentie. 

Natuurlijk leer je de ideale lijnen te rijden. Bleekemolens Racing School besteedt daarnaast veel aandacht aan wagenbeheersing: bochtentraining, remmen, onder- en overstuur. De startprocedures komen aan bod. Tot slot rijd je een soort mini-races, de oriëntatieritten. Je ontvangt een theorieboek, met daarin alle kneepjes van het vak toegelicht, dat je later nog eens kunt naslaan. 

De Snelle racecursus vindt zowel op vrijdag 16 als op zaterdag 17 december 2016 plaats op het Circuit Park Zandvoort. Iedereen van 14 jaar en ouder met voldoende wagenbeheersing kan zich inschrijven. Deelnemen kan met de eigen auto (die aan veiligheidseisen dient te voldoen en zal worden gekeurd) of met een huurauto van Bleekemolens Racing School.

In de deelnamekosten - inschrijving via onderstaande website - zit catering inbegrepen plus de voor de licentie noodzakelijke medische keuring. Wil je een EU-licentie of je voorbereiden op het nieuwe raceseizoen dan biedt Bleekemolens Racing School vervolgcursussen die op de Snelle racecursus aansluiten. 

Wanneer:
16 en 17 december 2016
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 875,00 exclusief btw. Inclusief huur Seat Ibiza € 1.425,00 en inclusief huur BMW E30 € 1.625 euro ex-btw
Meer informatie:
raceplanet.nl/

Nu op voorraad

Tags: zandvoort