Mijn Autokopen.nl

32e Dreamcar International

Oldtimerbeurs ook voor minder exclusieve klassiekers

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Porsche 911 T Coupé

Natuurlijk, de merken waarvan iedereen droomt zijn te zien en te koop op Dreamcar International. Maar op deze oldtimerbeurs worden evenzeer minder exclusieve, betaalbare klassiekers aangeboden.

De naam van de beurs is ietwat misleidend. Zeker, op Dreamcar International worden oldtimers geshowd en aangeboden waarvan iedereen weleens droomt: Rolls-Royces, Jaguars, Ferrari's, Porsches... Maar daarnaast staan minder exclusieve, betaalbare klassiekers. Dat maakt de oldtimerbeurs interessant voor verzamelaars én doorsnee liefhebbers. 

Bovendien kan iedereen een stand huren: internationale handelaren maar ook particulieren, voor verkoop of ruil. Want behalve oldtimers is er een breed, auto-gerelateerd aanbod op Dreamcar International: onderdelen, documentatie en gereedschap voor restauratie, boeken en tijdschriften over klassieke auto's, autokunst, automobilia en miniatuurauto's.

Dankzij de inzet van veel, veelal Belgische, oldtimerclubs wordt de beurs zo aantrekkelijk mogelijk ingericht. Deelnemende clubs zijn onder meer de Taunus M Club België, de 40's en 50's American Cars Enthousiasts, NSU Club Belgium, de Dwergautoclub België en de Saab Club Belgium.

Wanneer:
17 en 18 december 2016
Openingstijden:
van 9.30 tot 18.00 uur
Plaats:
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
B-8500 Kortrijk
Nederland
Meer informatie:
www.oldtimerdreamcar.com/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers