Mijn Autokopen.nl

Modelauto & Automobilia Beurs

Cars & Coffee op het buitenterrein Ford-museum

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Model Ford Mustang 1971

De najaarseditie van de Modelauto & Automobilia Beurs vindt plaats in het Ford-museum. Leuk is dat hierdoor plaats is voor een Cars & Coffee op het buitenterrein. Het perfecte 'drie-in-één' evenement, zogezegd. 

Niet handelaren, maar verzamelaars staan centraal op de Modelauto & Automobilia Beurs. Zij kunnen een stand huren of autominiaturen en -modellen meenemen om te ruilen met andere liefhebbers. Daarnaast worden autogerelateerde spulletjes aangeboden, waaronder documentatie en automobilia. Wie de herkomst of de waarde van een speciale modelauto wil weten kan deze gratis laten taxeren door verzamelaar en expert George Herting. 

De beurs wordt dit keer - op zondag 6 november - gehouden in de Lincolnzaal van het Ford-museum Den Hartogh in Hillegom. Een fantastische plek natuurlijk, zo tussen de oldtimer Fordjes. Zeker als je weet dat het museum algauw de deuren sluit. Bezoekers van de modelautobeurs kunnen met korting ook de rest van het museum bezoeken. Het showt de grootste collectie Ford-oldtimers ter wereld, plus modellen van dochtermerk Lincoln en klassieke motorfietsen. 

Het buitenterrein wordt op deze zondag ook nog eens benut. Hier vindt een Cars & Coffee plaats, een informele meeting voor rijders en liefhebbers van oldtimers. Klassieke auto's met een bouwjaar tot 1985 krijgen een plekje op een apart deel van de parkeerplaats, waar ze door iedereen bewonderd kunnen worden. Hun eigenaren ontvangen gratis entree voor twee personen tot de beurs. Ook zij kunnen tegen gereduceerd tarief het museum bezoeken. Alles bij elkaar biedt deze dag het perfecte drie-in-één evenement.

Wanneer:
6 november 2016
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Ford-museum Den Hartogh
Haarlemmerstraat 36
2181 HC Hillegom
Nederland
Prijs:
€ 3,00 (kinderen tot 12 jaar gratis) plus eventueel € 7,50 voor het museum.
Meer informatie:
fordmuseum.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers