Mijn Autokopen.nl

Landgraaf-weekend OJOC

Terreinrijden en proeven doen met de Jeep

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Terreinrijden in de Jeep

De Original Jeep Owners Club doet voor het eerst de zand- en grindgroeve in Landgraaf aan. Het kampeerweekend kent de nodige off-road proeven en vele uurtjes terreinrijden.

De groeve De Groot & Zonen, waar grind en zand gewonnen wordt maar die zich ook uitstekend leent om te off-roaden, wordt voor het eerst bezocht door de Original Jeep Owners Club. De leden - ook niet-leden met een 'originele Jeep' zijn welkom - trekken er meteen een weekend voor uit. 

Op vrijdag 11 november arriveren de deelnemers op camping Hitjesvijfer in Heerlen. 's avonds kunnen ze zich inschrijven en volgt de briefing. Zo kunnen de rijdagen optimaal benut worden. Want op zaterdag begint het terreinrijden al om 8 uur. Er is in de groeve vooral veel zand om in te rijden, maar ook modder en bos zijn aanwezig. De hoogteverschillen, met steile afdalingen, maken het rijden extra leuk. 

Om 12 en 15 uur kunnen proeven verreden worden. OJOC-leden kunnen hiermee nog punten behalen voor de OJOC Trofee. De overige tijd, tot 17 uur, is bedoeld om vrij te terreinrijden. De prijsuitreiking vindt 's avonds plaats. Op zondag kan nogmaals van 8 tot 17 uur off-road worden gereden. 

Niet-leden ook welkom

Het Landgraaf-weekend biedt rijders van een Jeep van het type MA, MB, CJ, YJ, TJ en JK (de 'Willys Jeep' en Wrangler-modellen) de mogelijkheid om OJOC-lid te worden. Dan wordt het extra inschrijfgeld in mindering gebracht op de contributie. Op onderstaande website kun je je tot 9 november inschrijven.

Wanneer:
11 tot en met 13 november 2016
Openingstijden:
van vrijdag 15.00 uur tot zondag 17.00 uur
Plaats:
groeve De Groot & Zonen
Europaweg-Noord 148
6374 CL Landgraaf
Nederland
Prijs:
€ 110,00 per Jeep per weekend (OJOC-leden € 95,00) exclusief borg campingsleutel
Meer informatie:
www.jeepownersclub.nl/

Nu op voorraad