Mijn Autokopen.nl

Oldtimerbeurs Automobielen & Hot Rodshow

Leer meer over restauratie

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Oldtimerbeurs Autotron

Helaas, de zomer is voorbij. Toch hoef je niet thuis bij de haard te blijven, ook in de herfst valt genoeg te beleven. Zoals de bekende Oldtimerbeurs in het Autotron.

De Oldtimerbeurs wordt weer georganiseerd op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016. Dit keer staat 'ie geheel in het teken van klassieke automobielen.

Waar sommige exemplaren tot in detail gerestaureerd zijn staan andere oldtimers juist te wachten op iemand die deze weer aan de praat krijgen of met liefde in concoursstaat terugbrengen. Op de beurs vind je daarom niet alleen klassieke auto's, maar ook restaurateurs, stoffeerders, spuiters en motorrevisiespecialisten. Bij hun kramen steek je ook nog de nodige kennis op. 

Hot Rods

Een ander aandachtspunt van deze najaarsbeurs vormen de hot rods. De auto's, oorspronkelijk uit het Amerika van de jaren '30, zijn dusdanig opgevoerd dat ze vanuit stilstand snel tempo kunnen maken. Niet zelden worden ze gebruikt in dragraces. Met de typerende, lange voorkant waarin de V8-motor huist, zijn ze een lust voor het oog.

Wanneer:
22 en 23 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 12,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.autotron.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers