Mijn Autokopen.nl

Classics NL 2016

Beurs voor klassieke auto's en toebehoren

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

MG Midget op beurs

De oldtimerbeurs Classics NL richt zich op klassiekers in een goede conditie tot concoursstaat. Ook alle toebehoren worden aangeboden.

Gedurende het laatste weekend van oktober 2016 staat het WTC Expo te Leeuwarden in het teken van klassieke auto's. Hoewel het ruime aanbod verschillende prijsklassen beslaat wil de beurs zich nadrukkelijk richten op auto's die in een goede conditie tot concoursstaat zijn en die daarmee ook interessant zijn voor verzamelaars en beleggers. 

Toch is Classics NL er eerst en vooral voor liefhebbers, leden van auto- en merkenclubs en professionele restaurateurs. Vijf hallen worden volgezet met oldtimers, youngtimers en vintagecars, plus toebehoren. Die laatste categorie beslaat onderdelen, restauratiegereedschappen, onderhoudsproducten, motorenrevisie, documentatie, poetsartikelen, re-conditioneringsdiensten enzovoort. 

Ook zul je stands vinden met lifestyleproducten, autoreizen, verzekeraars en taxateurs. Merken die in ieder geval aangeboden worden zijn Alfa Romeo, Corvette, Peugeot, Renault, Ford, Mercedes-Benz, Citroën, Jaguar, MG en diverse 'Amerikanen'. Wedden dat ook jouw favorieten te zien zijn? Kopen mag, alleen kijken ook.

Wanneer:
28 tot en met 30 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland
Prijs:
€ 13,50 (kinderen tot en met 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.classicsnl.nl/

Nu op voorraad