Mijn Autokopen.nl

Car and Bike Show Graefenthal

Niet-alledaagse auto's ook voor publiek te zien

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke VW Kever

Op de Car and Bike Show bij klooster Graefenthal zijn bezoekers van harte uitgenodigd om de 'customized' auto's en oldtimers van de BSCA gratis te komen bekijken. 

Leden van de Belgische club BSCA Streetcruisers International komen in het weekend van 21 tot en met 23 oktober bijeen. Dat doen ze niet in hun thuisland, maar in het Duitse Goch (gemeente Asperden), net over grens ten zuidoosten van Nijmegen. Het leuke is dat ze tijdens hun meeting een Car and Bike Show organiseren die voor iedereen gratis toegankelijk is. 

Kom op zaterdag 22 oktober of zondag 23 oktober naar het terrein van voormalig klooster Graefenthal. Daar staan de oldtimers, custom cars, low riders, hot rods en andere bijzondere wagens van de leden opgesteld. De BSCA is een internationale club die gespecialiseerd is in niet-alledaagse voertuigen, in het bijzonder gepersonaliseerde exemplaren. Je kijkt je ogen uit. Wel zul je voldoende bekende merken en modellen tegenkomen. Verwacht onder meer de Ford Mustang, Corvette, Volkswagen Kever en oude Audi-modellen. Motorfietsen ontbreken evenmin.

Op zaterdag organiseert de club een Show & Shine waarbij de mooiste auto's worden gekozen in verschillende categorieën. 's avonds vieren de leden Halloween dus sta niet gek te kijken als je een griezel tegenkomt. Op zondag is er een cruise voor de leden en 's middags worden de prijzen uitgedeeld. 

Wanneer:
21 tot en met 23 oktober 2016
Plaats:
klooster Graefenthal
Maasstrasse 48-50
D-47574 Goch-Asperden
Duitsland
Prijs:
gratis voor bezoekers
Meer informatie:
www.bsca.be/

Nu op voorraad