Mijn Autokopen.nl

Volvo Klassieker Beurs 2016

Toerrit naar beurs voor Volvo- en Saab-cabrio's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volvo 262C 'Solaire' uit 1981

Het thema van de 25e Volvo Klassieker Beurs is 'Volvo Open Air'. Daarbij kun je deze jubileumeditie ook gezamenlijk bezoeken met een toertocht voor Volvo- en Saab-cabrio's.

Een van de meest bekende oldtimerbeurzen is de Volvo Klassieker Beurs. Deze wordt dit jaar dan ook voor de vijventwintigste keer georganiseerd. Kenners weten dat naast het aanbod van klassieke Volvo's, onderdelen, smeermiddelen, gereedschappen et cetera ook activiteiten plaatsvinden zoals technische voorlichting en demonstraties, club-presentaties en auto taxaties.

Een showparking van Volvo's wordt rondom de gebouwen gevuld met auto's van bezoekers. Te gast is dit jaar de Saab Club Nederland. Ook rijders in een Saab kunnen hun wagen gratis op de showpaddocks parkeren.

De jubileumeditie heeft als thema 'Volvo Open Air'. Met behulp van foto's, filmmateriaal, documentatie, miniatuurauto's en natuurlijk de vele cabriolets van Volvo wordt ingegaan op het open rijden in een Volvo. Niet alleen de cabrio's die het Zweedse merk zelf heeft gebouwd staan in de aandacht, ook de exemplaren die door professionele carrosseriebouwers zijn vervaardigd en zelfs de exemplaren van zelfbouwers. 

Toertocht

Bovendien is er op zaterdag een toertocht waarin rijders van een Volvo- of Saab-cabriolet gezamenlijk naar de beurs rijden. De rit voert van een verzamelplek bij Vreeswijk via Beesd, Tiel en Oss naar het Autotron. Daar kunnen ook de toertochtrijders hun auto's gratis op een aparte showpaddock neerzetten, zodat het publiek deze kan bezichtigen.

Voor deelname aan de toertocht zie de inschrijving op ondergenoemde website. Daar vind je ook informatie over gebruikmaking van de evenementenregeling van de Belastingdienst, voor als je in je geschorste oldtimer de beurs wilt bezoeken.

Wanneer:
24 en 25 september 2016
Openingstijden:
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 10,00 (kinderen tot 12 jaar gratis). Toerrit inclusief entree en meer € 60,00 per auto met twee personen
Meer informatie:
www.volvobeurs.nl/

Nu op voorraad

Tags: saab volvo oldtimers youngtimers