Mijn Autokopen.nl

Dutch Land Rover Sortout 2016

Kampeerweekend rondom onderdelenverkoop

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Kamperen met de Land Rover

De Dutch Land Rover Sortout is een onderdelenverkoop. Maar als je wilt is het ook een gezellig kampeerweekend.

Op zondag 4 september vindt de jaarlijkse Land Rover-onderdelenverkoop plaats, net als vorig jaar op Landgoed De Wielewaal in Zeewolde. Vanaf 10.30 uur zullen tientallen particuliere aanbieders overtollige spullen aanbieden, direct vanuit de kofferbak van hun Land Rovers. Als je zelf wilt verkopen kost dat je als particulier niets. 

Er zijn ook kramen beschikbaar, voor clubs en verenigingen. Zij kunnen zich deze dag presenteren aan het publiek. Minimaal 25 bedrijven worden aan de Sortout toegevoegd. Deze brengen onderdelen, accessoires, kampeeruitrusting, lifestylekleding en soms zelfs occasions aan de man cq. vrouw. 

De gezellige dag biedt tevens entertainment voor kinderen. Nog leuker is het als je het hele weekend komt. Vanaf vrijdag is er plaats voor circa honderd deelnemers die hun tent en auto (of camper) op het kampeerterrein van De Wielewaal willen neerzetten. Hiervoor dien je bij aankomst op de camping 20 euro per nacht te voldoen. 

Op zaterdag 3 september zijn diverse uitstapjes, naar eigen wens, mogelijk in de omgeving. 's avonds word je verwacht op de camping, voor de 'Bring Your Own-barbecue'. 

Wanneer:
3 en 4 september 2016
Openingstijden:
zaterdag van 10.00 tot 22. uur, zondag van 8.00 tot 17. 00 uur
Plaats:
Landgoed De Wielewaal in Zeewolde
Wielseweg 9
3896 MB Zeewolde
Nederland
Meer informatie:
www.dlrs.nl/

Nu op voorraad