Mijn Autokopen.nl

23e VOV Oldtimerdag

Onderdeel Weekend van Voorschoten

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Oldtimers

Te midden van een kunstmarkt, modeshow, muziek en ondernemers- en verenigingsactiviteiten speelt de Voorschotense Oldtimerdag zich af. 

Oldtimerliefhebbers, maar ook hun familieleden, zullen zich niet vervelen op de 23e VOV Oldtimerdag. Deze is namelijk onderdeel van het Weekend van Voorschoten. Drie dagen lang, vanaf vrijdag 10 september 2016, staat het plaatsje tussen Leiden en Den Haag in het teken van sport, muziek, ondernemen en lokale verenigingen. Op zondag 11 september is het de beurt aan een kunstmarkt, modeshow en de Oldtimerdag. 

De Oldtimerdag is ook open voor niet-leden van de Voorschotense Oldtimer Vereniging (VOV), mits zij zich tijdig hebben aangemeld (zie onderstaande website) met hun klassieke auto, motorfiets of brommer. Zij worden vanaf 9.30 uur met wat lekkers ontvangen in ondergenoemd hotel. 

In de morgen, tussen 10 en 13 uur, rijden de deelnemers eerst een puzzelrit. De 60 km lange tocht voert, door middel van opdrachten of kaarten, door de polders en langs de kust van Zuid-Holland. Na terugkomst worden de oldtimers opgesteld in de Voorstraat van Voorschoten.

De klassiekers zijn dan tot circa 16 uur te bezichtigen door het publiek. Ondertussen beoordeelt een deskundige jury de oldtimers. Zowel bij de auto's, motoren als bromfietsen worden drie exemplaren uitverkoren om met een prijs te belonen. Ook is er een prijsuitreiking voor de puzzeltocht. 

Wanneer:
11 september 2016
Openingstijden:
van 10.30 tot 16.30 uur
Plaats:
Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw
Veurseweg 181
2252 AG Voorschoten
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per deelnemende klassieker (VOV-leden gratis)
Meer informatie:
www.vovnieuws.nl/

Nu op voorraad