Mijn Autokopen.nl

Autorijden voor de jeugd

Zelf rijden op het circuit - én in een supercar

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De jeugdtraining autorijden bij Bleekemolens RacePlanet is tijdens de kerstvakantie wel heel bijzonder: de kids mogen zelf in supercars het circuit over

Regelmatig organiseert Bleekemolens RacePlanet sessies autorijden voor de jeugd op Circuit Park Zandvoort. Niet om hen op te leiden tot volleerd automobilist, maar vooral om kinderen het plezier van autorijden mee te geven. In een veilige omgeving kunnen ze, met de nodige instructie en begeleiding, oefenen in een lesauto of in de auto van hun ouders. De maximum snelheid ligt deze dag op 60 km/u.

Tijdens de kerstvakantie echter is het een heel ander verhaal. Naast de reguliere sessies staat er een vijftal superauto's gereed, wagens waar wij alleen maar van kunnen dromen. Daar mogen de kids zelf rijden over het circuit rijden. Hoe cool is dat? Behalve gewoon aanmelden biedt Bleekemolen ook cadeaubonnen aan voor dit evenement, zodat er al vanaf Sinterklaasavond of kerst genoten wordt van het tofste cadeau van het jaar.

Beschikbare sessies

De toegang is open voor kinderen vanaf 10 jaar die goed bij de pedalen kunnen, zo nodig met zittingverhoger. Wellicht is het handig te starten in een lesauto met dubbele bediening. Dat kan voor 70 euro. Is het kind eenmaal gewend aan het besturen van de auto dan kan het een sessie zelf rijden (45 euro). Vader, moeder of eventueel iemand anders gaat mee om het kind te begeleiden.  

Lamborghini Centenario Roadster

Hoogtepunt is toch het zelf rijden in een Porsche (110 euro), Lamborghini, Aston Martin (125 euro), Ferrari, Mercedes-AMG of McLaren (135 euro). Bij deze sessies rijdt er een RacePlanet-instructeur mee om de kracht in goede banen te leiden.

Zie de voorwaarden voor deelname op onderstaande website. Daar kun je ook inschrijven en cadeaubonnen bestellen. Overigens ontvang je korting als je drie of meer sessies boekt, dus misschien kun je er wel met alle kinderen heen gaan. En wij, wij zouden willen dat we weer kind waren.

Wanneer:
5 januari 2017
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
afhankelijk van de gekozen sessie(s)
Meer informatie:
raceplanet.nl/

Nu op voorraad