Mijn Autokopen.nl

Duizenden betaalbare occasions wachten op jou

Een gebruikte auto voor als je niet met het OV wilt reizen

Heb je geen zin om met het openbaar vervoer te reizen nu het corona-virus woedt? Een eigen occasion aanschaffen is een goed alternatief en hoeft helemaal niet duur te zijn. Er staan duizenden betaalbare, gebruikte auto’s te wachten op een nieuwe eigenaar. Bij betrouwbare autobedrijven bovendien. Lees hier welke tweedehands modellen voor weinig geld van jou kunnen zijn.

Tegen een betaalbare prijs kun je veel occasions aanschaffen. Niet alleen kleine autootjes of budgetmodellen, integendeel. Lees hieronder welke interessante maar goedkope auto’s op jou staan te wachten. Bij betrouwbare autoverkopers bovendien, zoals merkdealers en Bovag-autobedrijven. Zij beschikken momenteel over een ruime voorraad gebruikte auto’s waarin je snel rijden kunt, zodat je niet meer de bus of trein in hoeft. Of je nu een budget hebt tot 5.000 euro, 10.000 euro of 15.000 euro, ook voor jou zit er een geschikte auto tussen.

1Occasions onder de 5.000 euro

Zelfs al heb je minder dan 5.000 euro te besteden, toch beschik je over een dusdanig ruime keus aan tweedehands auto’s dat je het ov achter je kunt laten. Voor het merendeel bestaat dit assortiment uit compacte auto’s en stadsauto’s. Van het laatste segment ken je vast de Peugeot 107, Toyota Aygo en Hyundai i10. Maar ook de auto’s die een slag groter zijn, zoals de Volkswagen Polo, Citroën C3 en Fiat Panda, worden in groten getale gebruikt aangeboden. Overigens vind je in deze prijsklasse eveneens (grotere) occasions die niet langer nieuw verkrijgbaar zijn. Zo kun jij toch’n handige Opel Agila rijden, of de onverwoestbare kilometervreter Volvo V70. Of past de klassieker Saab 9000 beter bij jou?

Hier vind je het aanbod occasions tot 5.000 euro

2Gebruikte auto’s van 5.000 tot 10.000 euro

Heb je meer geld, dan ligt ofwel een wat grotere auto binnen je bereik – denk aan de Citroën C4 en Honda Civic – ofwel een jongere compacte occasion. Dus een Fiat 500, Kia Picanto, Ford Fiesta of Skoda Citigo met minder kilometers op de teller. Als regel geldt: hoe nieuwer het bouwjaar, des te lager de onderhoudskosten. Een deel van het aanbod gebruikte auto’s tussen de 5.000 euro en 10.000 euro wordt trouwens aangeboden met Bovag-garantie, let daarop. Met een budget tot 10.000 euro heb je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een youngtimer of oldtimer. Met name Mercedes-Benz-modellen uit de jaren ’80 zijn nog volop te koop.

Hier vind je het aanbod occasions van 5.000 tot 10.000 euro

3Tweedehands auto’s van 10.000 tot 15.000 euro

Voor een middenklasse occasion – zoals de praktische MPV C-Max, de ruime stationcar Volvo V60 of de zakenauto Skoda Octavia – neem je het best een bedrag mee tussen de 10.000 en 15.000 euro. Dat geldt eveneens als je een premium occasion wilt. Onder de 15 mille kun je al een Audi A3, BMW 3 Serie of Mercedes-Benz C-Klasse op de kop tikken en wil je zelfs ná de corona-crisis niet meer terug het openbaar vervoer in. Tot slot vind je boven de 10.000 euro ook veel populaire modellen (Volkswagen Golf, Nissan Qashqai, Renault Clio enzovoort) met rijke uitrusting en van een recent bouwjaar. De voorraad van 10.000 tot 15.000 euro biedt dus veel meer variatie in het soort auto dat je rijden kunt. En hecht je aan zekerheid: behalve met Bovag-garantie wordt een groot deel van deze gebruikte modellen aangeboden met het NAP-weblabel of met merkgarantie. Dat laatste is een keurmerk voor dealeroccasions van slechts een paar jaar oud, die altijd goed zijn onderhouden. Maak er gebruik van.

Hier vind je het aanbod occasions van 10.000 tot 15.000 euro

Nog geen keuze kunnen maken?

Zoek dan hieronder in het volledige occasion aanbod op onze site of lees ook deze artikelen:

Zoek zelf een occasion

Uitgebreid zoeken

Uitgelichte occasions