Mijn Autokopen.nl

Private lease-aanbieding? Dit zijn de vijf goedkoopste auto’s

Privé leasen voor minder dan 200 euro per maand

Je bent op zoek naar de goedkoopste private lease-aanbieding? Het is mogelijk om een nieuwe auto te rijden voor minder dan 200 euro per maand. Welke auto’s je voor dat bedrag kunt private leasen? Dat laten we je zien in dit overzicht.

Met private lease rijd je een nieuwe auto tegen vaste maandlasten, waarin alle kosten op de brandstof na zijn inbegrepen. Uiteraard wil je dat die maandkosten zo laag mogelijk zijn en daarom zijn we voor je op zoek gegaan naar de goedkoopste private lease-modellen van Nederland. We hebben vijf aanbiedingen gevonden die je al kunt rijden voor minder dan 200 euro per maand. Voor dat geld rijd je in de basisversie, met een beperkt jaarkilometrage en een wat langere looptijd van 4 of 5 jaar. Opwaarderen naar een duurdere uitvoering, een kleiner eigen risico bij schade of extra opties kan uiteraard, maar dan stijgt het maandbedrag.

1 Private lease Toyota Aygo

Toyota heeft de goedkoopste private lease-auto van Nederland. De Toyota Aygo kun je al rijden voor 189 euro per maand, op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Om voor het laagste tarief in aanmerking te komen moet je 12 schadevrije jaren hebben. De Aygo X is de voordeligste uitvoering van de stadsauto en is voorzien van led-dagrijverlichting, vijf deuren en 1.0 benzinemotor.

2 Private lease Citroën C1

De Citroën C1 is technisch verwant aan de Aygo, maar heeft een heel eigen uitstraling. Je kunt de C1 private leasen vanaf 199 euro per maand. Ook bij Citroën is de looptijd dan 48 maanden en het jaarkilometrage 10.000. De C1 is standaard een driedeursmodel, met achterportieren komt er een paar euro per maand bij. De goedkoopste C1 is voorzien van led-dagrijverlichting, een boordcomputer en hill-start-assist. Onder de motorkap ligt een 72 pk sterke VTi-benzinemotor.

3 Private lease Hyundai i10

Ook de Hyundai i10 lease je vanaf 199 euro per maand. De looptijd is dan wel 60 maanden, voor een contract van 48 maanden betaal je 4 euro per maand meer. Je kunt maximaal 10.000 kilometer per jaar rijden in de voordeligste i10 met private lease. De i10 iDrive is uitgerust met vijf portieren, centrale deurvergrendeling en een boordcomputer. Een 67 pk sterke benzinemotor zorgt voor de aandrijving.

4 Private lease Kia Picanto

Net als bij de i10 is de vanafprijs van 199 euro per maand van de Kia Picanto gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Voor een kortere leaseperiode van 48 maanden betaal je 10 euro per maand extra. De Picanto EconomyLine, zoals de goedkoopste uitvoering heet, is uitgerust met centrale portiervergrendeling en een audiosysteem met MP3-speler. Vijf deuren zijn altijd standaard bij de Picanto. De 1.0-benzinemotor is 67 pk sterk.

5 Private lease Peugeot 108

De Peugeot 108 is er vanaf 199 euro per maand, op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer. Standaard levert Peugeot de 108 als driedeurs, twee extra portieren kosten je ruim 5 euro per maand extra. De uitrusting bestaat uit hill-start-assist en een boordcomputer. De motor die Peugeot levert in de voordeligste 108 is 72 pk sterk.


De prijzen van de genoemde modellen gelden op het moment van schrijven en kunnen op elk moment gewijzigd worden door de importeur. Aan deze lijst kunnen geen rechten ontleend worden.

Nog geen keuze kunnen maken? Zoek dan direct in het volledige aanbod nieuwe auto’s op Autokopen.nl