Mijn Autokopen.nl

Private lease SUV: vijf goedkope modellen

Wat is de beste aanbieding?

Dus je wilt een SUV rijden én je wilt die private leasen? Dat kan, het aanbod van SUV’s en cross-overs is enorm. Wij hebben vijf aantrekkelijke aanbiedingen voor je op een rij gezet. De goedkoopste SUV’s private lease je al voor minder dan 300 euro per maand.

Het vergelijken van private lease-auto’s, de uitrusting en de leasetarieven kan veel werk zijn. Daarom hebben wij vijf goede aanbiedingen voor je op een rij gezet. Alle prijzen zijn op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer, maar bij sommige merken kun je ook kiezen voor 60 maanden. Daardoor kan het tarief zelfs lager uitvallen dan 300 euro per maand. De meeste SUV’s zijn standaard al behoorlijk compleet of voor een bescheiden bedrag te upgraden. Is de goedkoopste SUV ook de beste aanbieding? Beoordeel het zelf bij deze vijf voordelige private lease-auto’s.

1Private lease Seat Arona

Met een vanafprijs van 309 euro per maand is de Seat Arona een van de goedkoopste SUV’s die je kunt private leasen. De basisuitrusting is echter vrij kaal, want een infomediasysteem, cruise control en airconditioning zijn niet standaard. Vanaf 339 euro rijd je in de Style-uitvoering, die deze zaken wel aan boord heeft. Onder de motorkap ligt een 1.0 TSI benzinemotor met 95 pk.

2Private lease Kia Stonic

Ook de Kia Stonic behoort tot de goedkoopste SUV-modellen en is dankzij een tijdelijke korting zelfs nog goedkoper. Voor 309 euro per maand krijg je de ComfortLine-uitvoering met onder meer een multimediasysteem met aanraakscherm en airconditioning. De Stonic wordt aangedreven door een 100 pk sterke 1.0 turbomotor.

3Private lease Renault Captur

De Renault Captur is al jaren een van de populairste compacte crossovers en dat komt onder andere door de aantrekkelijke private lease-tarieven. Het nieuwe model komt eraan en dat betekent dat het uitgaande model met interessante kortingen wordt aangeboden. Zo lease je nu voor 323 euro per maand een Captur met airconditioning, multimedia- en navigatiesysteem, lichtmetalen wielen, parkeersensoren en een 90 pk sterke turbomotor.

4Private lease Skoda Kamiq

De kersverse Skoda Kamiq deelt zijn techniek, waaronder de 95 pk sterke 1.0 TSI-motor, met een andere voordelige SUV in deze lijst, de Seat Arona. De vanafprijs van de Skoda is met 339 euro per maand iets hoger, maar de uitrusting is standaard completer. Zo zijn onder meer airconditioning, een multimediasysteem met 6,5 inch aanraakscherm, led-koplampen en een lichtsensor altijd aanwezig op de kleinste SUV van Skoda.

5Private lease Ford EcoSport

In tegenstelling tot de andere modellen in het lijstje, die meer in de categorie ‘cross-over’ vallen, is de Ford EcoSport nog een echte SUV. Hij is daardoor wat hoger en heeft meer bodemspeling dan de meeste andere modellen in het compacte SUV-segment. Vanaf 345 euro per maand rijd je in een EcoSport met 100 pk sterke 1.0 EcoBoost-motor en een complete uitrusting. Voor 245 euro per maand is de compacte Ford uitgerust met airconditioning en een multimediasysteem met bluetooth-connectie.


Alle genoemde private lease-tarieven zijn op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Bij sommige merken is het mogelijk om te kiezen voor een langere looptijd of een nog lager jaarkilometrage, waarmee de prijs verder omlaag gaat.

De prijzen van de genoemde modellen gelden op het moment van schrijven en kunnen op elk moment gewijzigd worden door de importeur. Aan deze lijst kunnen geen rechten ontleend worden.

Zoek zelf een nieuwe auto

Uitgebreid zoeken

Uitgelichte nieuwe auto's