Op = op, dus als jij een Mercedes-Benz B-Klasse vanaf 445 euro per maand all-in wilt rijden moet je deze op tijd bestellen. 

Het actiemodel Mercedes-Benz B 180 (122 pk) met 7G-DCT-transmissie is nog maar even voordelig te privéleasen. Al vanaf 445 euro rijd je deze auto in Style-uitrusting inclusief alle vaste kosten. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals benzine. Het actiemodel is tevens leverbaar in het uitrustingsniveau Urban. 

Wacht je op de volgende serie B-Klasse dan rekent Mercedes-Benz voor het leasen van een vergelijkbare B-Klasse - maar dan zonder de automaat met dubbele koppeling - minimaal 562 euro. Je profiteert nu dus van 117 euro korting per maand, een voordeel dat in 5 jaar oploopt tot boven de 7.000 euro.

Het private lease-contract is op diverse manieren uit te breiden. Wil je bijvoorbeeld jaarlijks 5.000 km meer rijden dan de standaard 10.000 km, dan kan dat al voor 30 euro per maand. Of je betaalt extra om het contract, na het eerste leasejaar, maandelijks op te kunnen zeggen.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • voordelig actiemodel
  • bespaar ruim € 7.000,-
  • in 5 jaar tijd

Overigens komt Mercedes-Benz Privélease al inclusief de nodige services op niveau. Zo zit een ontslagdekking standaard inbegrepen. 

Vraag de Mercedes-Benz-dealer naar de beschikbare voorraad en een berekening op maat. De dealer is ook de partij die private lease voor je aanvraagt en uitvoert.