Dacia Duster

Als je toch naar de Dacia-dealer gaat voor de Wintercheck, maak dan ook gebruik van de aantrekkelijke aanbiedingen op winterse accessoires en winterwielsets.

De donkere dagen zorgen nogal eens voor ongemak. Wil je dat voorkomen, ga dan tijdig bij de dealer langs om je Dacia een Wintercheck te laten geven. Want zaken als de verlichting, accu en verwarming dienen goed te werken in de herfst en winter. De vloeistoffen dienen op peil te zijn, de remmen voldoende profiel te hebben. Voor 9,95 euro kijken specialistische monteurs jouw auto op tien belangrijke onderdelen na. 

Ben je toch bij de Dacia-dealer, maak dan ook gebruik van de aantrekkelijke aanbiedingen op winteraccessoires. Zo schaf je nu een set rubberen vloermatten inclusief kofferbakmat aan tegen 45 procent korting. Het voordeel op bijvoorbeeld een dakkoffer ligt op 10 procent en de SOS-Hulpkit is afgeprijsd van 24,95 euro voor 19,95 euro.

Tot slot kun je ook winterwielsets voordelig aanschaffen. De Dacia-dealer geeft, zolang de voorraad strekt, voordeel op geselecteerde sets van vier winterbanden met vier velgen. Vraag de dealer naar het assortiment voor jouw auto en de bijbehorende actieprijs.