Mercedes-Benz GLE

De nieuwe Mercedes-Benz GLE arriveert begin 2019 in de showroom. Tijd om de SUV te bestellen - en gelijk te profiteren van een van de drie beschikbare voordeelpakketten.

Mercedes-Benz heeft de grote premium-SUV GLE vernieuwd. In februari 2019 staat de nieuwkomer in de Nederlandse showrooms. Nu al is de SUV te bestellen. Je kunt zelfs al profiteren van voordeel op optiepacks. 

Het 7-Plaatsen Pack breidt de auto uit met een derde zitrij voor twee personen en met elektrisch verstelbare achterzitplaatsen. Daarnaast krijgt de GLE 20 inch grote vijfspaaks lichtmetalen velgen. Op dit pakket ontvang je nu 496 euro korting.

Dankzij 659 euro voordeel betaal je slechts 2.541 euro voor het Premium Pack. Dit omvat Multibeam adaptieve bochtenverlichting, een Parkeerpakket met 360 graden camera, een Memorypakket voor stoelinstellingen en een draadloos oplaadsysteem. 

Het voordeel loopt op tot het mooie bedrag van 2.874 euro als je het Premium Plus Pack bijbestelt. Dat is een uitbreiding van het Premium Pack, met Keyless Go-Comfortpakket, het Energizing-pakket met onder meer stoelverwarming en een Burmester Surround Sound System.