Al 30 jaar is Mobility Group Haaker hét adres voor Italiaanse auto's in Heemstede. De toevoeging van de mooie merken Alfa Romeo en Jeep vervult ons dan ook met trots. MGH is nu officieel merkdealer van Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional bedrijfswagens in Heemstede, Haarlem en de omgeving Haarlemmermeer. Uiteraard blijft ook de trouwe Lancia-rijder bij ons van harte welkom.

Alfa Romeo: sportief rijplezier

Nu al staan in onze showroom de Alfa Romeo Giulia en Stelvio, twee nieuwe modellen die autorijden tot een feest verheffen. De Giulia biedt met zijn achterwielaandrijving een onversneden rijplezier en tegelijkertijd veel reiscomfort. Op zijn beurt is de Stelvio de best rijdende SUV die er is. Nooit eerder stuurde je zo’n grote auto zó zelfverzekerd van bocht naar bocht. Nog niet overtuigd? Beide Alfa’s zijn leverbaar met diverse motoren met vermogens tot wel 510 pk. Als dat geen feestje is?

Jeep: offroad onverslaanbaar

De elegante Alfa’s worden geflankeerd door stoere Jeeps. Van de compacte Renegade tot de stoere Compass en de compromisloze, gloednieuwe Wrangler. Wij heten je van harte welkom om deze nieuwe aanwinsten te bekijken onder het genot van onze goede, Italiaanse koffie.


Welkomstaanbieding
Gratis inspectie van jouw auto

Rijd je een Jeep of Alfa Romeo en woon je in Heemstede, Haarlem of de regio Haarlemmermeer? Dan nodigen wij je graag uit voor een gratis inspectie van jouw auto. Tevens krijg je van ons een welkomstgeschenk.

Maak een afspraak of meer informatie