Toyota Proace Platinum Edities

Ook nog in 2020 kun je de Platinum Editions van de Toyota Proace bestellen. Deze actiemodellen komen met fraaie extra's én optievoordeel. 

Bij de Toyota-bedrijfswagendealer zijn in het nieuwe jaar nog altijd twee actieuitvoeringen van Toyota's bedrijfswagen Proace leverbaar. Beide zijn voorzien van fraaie accessoires en worden tegen een voordeelprijs verkocht. De twee zijn gebaseerd op het reeds luxe Professional-uitrustingsniveau. 

De Proace Black Platinum heeft een nog overdadiger uitrusting. Dit model komt met 17 inch lichtmetalen wielen en bijbehorende banden, aluminium treeplanken met verlichting, een lederen stuurwiel en lederen bekleding 'Black Platinum'. De bestelwagen heeft zwarte lak.

Voor het pakket betaal je nu slechts 2.450 euro ex-btw, als je een Proace Worker of Long Worker bestelt. Kies je voor de Proace Dubbele Cabine dan betaal je 2.950 euro. De besparing bedraagt 2.495 euro. De ProAce Black Platinum is zo leverbaar vanaf 27.230 euro exclusief btw.

Alle voordelen op een rij

  • twee actiemodellen
  • extra opties
  • tegen voordeelprijs
  • geen extra bijtelling

Er is ook een Proace Grey Platinum met stoere looks. Die is bedeeld met een in pianozwart uitgevoerde zijbeschermingsstrip en een grille voorzien van rode bies. Op de Worker- en Long Worker-uitvoering worden tevens glaspanelen aangebracht. De Grey Platinum heeft, net als de Black editie, 17 inch lichtmetaal inclusief banden en lederen bekleding op stuurwiel en stoelen. 

Toyota brengt van de pakketwaarde tijdelijk slechts 2.950 euro in rekening. Dat levert 1.775 euro optievoordeel op. Zo heb je al een Proace Grey Platinum vanaf 27.820 euro. Ook bij dit model vindt de montage van het pack plaats ná kentekenafgifte, daardoor is geen fiscale bijtelling over de meerprijs van de opties verschuldigd.

Update

Toyota heeft deze actie verlengd tot en met 31 maart 2020, maar zolang de voorraad strekt. De ProAce dient uiterlijk 30 juni 2020 te worden geregistreerd. Bedragen zijn aangepast naar prijspeil 2020.