De grondig vernieuwde Volkswagen Transporter-bestelwagen is nu te bestellen. Ter introductie profiteer je van voordeel op de uitrustingslijnen.

De orderboeken voor de vernieuwde Volkswagen Transporter - 'T6.1' geheten - in de Bestelwagen-uitvoering zijn geopend. De standaarduitrusting kun je verder uitbreiden met zogenaamde uitrustingslijnen. Er zijn drie van zulke lijnen. Ter introductie van de 6.1 verstrekt Volkswagen tijdelijk korting op al deze uitrustingslijnen. 

De Comfortline voegt aan je bestelbus toe: cruise control, parkeerhulp achter, het Licht en zicht-pakket (onder meer licht- en regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel), mistlampen vóór met bochtverlichting, Radio Composition Colour (App Connect, 1 jaar mobiele diensten, 6,5 inch touchscreen, speakers) en stoelbekleding. Van 1.890 voor 1.150 euro. 

De Comfortline biedt hetzelfde en meer, waaronder een comfort-bijrijdersstoel, verwarmbare voorruit, multifunctioneel stuurwiel met leder, Exterieur-(styling)pakket, parkeerhulp vóór en lichtmetalen wielen. Nu van 5.030 voor 2.700 euro, ofwel 2.330 euro korting.

Wil je een topuitrusting, ga dan voor de Bulli-lijn, met 5.590 euro voordeel én 1.500 euro Bulli-voordeel. Je betaalt slechts 3.450 euro terwijl ook de volgende accessoires zijn inbegrepen: een digitale cockpit, adaptieve cruise control, grootlichtassistent, grotere lichtmetalen wielen, led-koplampen, enzovoort.