Renault Clio Estate

Zoals elk jaar kun je nieuwe Renault-modellen kopen met voordeel. Ook in 2020 is er Easy Life-korting verkrijgbaar, in januari en februari tot wel 3.200 euro.

Op bijna elke Renault-personenauto die je nu nieuw koopt, verstrekt de Renault-dealer Easy Life-korting. De hoogte daarvan varieert per model. Bestel je een Twingo, dan ligt het voordeel momenteel op maximaal 1.000 euro, bij een nieuwe Clio hatchback Bi-Fuel op 1.300 euro, bij de Scénic ontvang je 2.200 euro en op een Mégane (Estate) liefst 3.200 euro. 

Vraag de Renault-dealer welke exemplaren in aanmerking komen. De actie geldt namelijk alleen op geselecteerde voorraadmodellen die uiterlijk 29 februari 2020 zijn geregistreerd. De actie geldt niet op private lease (aanbiedingen), wel kan het Easy Life-voordeel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. De dealer kan je daar meer over vertellen.

Rekenvoorbeeld Clio Estate 0.9 TCe Zen 
Consumentenadviesprijs € 20.490,-
Easy Life-voordeel - € 2.300,-
Actieprijs € 18.190,-

De actie geldt voor de onlangs vernieuwde Renault Twingo, de nieuwe Clio Bi-Fuel Zen, de huidige Clio Estate, de Captur, Mégane (uitgezonderd R.S.) en Mégane Estate, Kadjar, (Grand) Scénic, Talisman (Estate) en Espace. 

Update

Geldige modellen en bijbehorend voordeel bijgewerkt naar situatie februari.