Renault Zoe

Als je elektrisch gaat rijden met een nieuwe Renault, dan helpt het merk je op weg met een wallbox tegen 50 procent van de prijs. Of je kiest voor een laadtegoed van 500 euro. 

Wil je graag elektrisch gaan rijden maar zie je op tegen de investering van een laadpunt? Renault helpt je op weg met deze actie. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Zoe, Kangoo Z.E. of Master Z.E. (de 'zero emission'-familie), kun je een wallbox van 11 of 22 kW laten installeren voor minder dan de helft van de prijs. 

Rekenvoorbeeld 11 of 22 kW-wallbox
Consumentenadviesprijs € 1.874,-
Jouw aanbetaling van slechts  - € 899,-
Voordeel (vergoeding Renault)* € 975,-

* inclusief basisinstallatie

Mocht het technisch onmogelijk zijn om deze wallbox te installeren, dan is er een alternatief in de vorm van een 3,7 kW laadpunt. Je betaalt dan 599 euro, Renault retourneert je 610 euro inclusief basisinstallatie. In plaats van een laadpunt kun je ook kiezen voor een Joulz-laadpas, te gebruiken bij alle publieke Nederlandse laadpunten, ook snelladers. De pas heeft een waarde van 500 euro inclusief btw en blijft 5 jaar geldig. 

Update

Renault heeft deze actie verlengd tot en met 4 januari 2021. De e-auto dient uiterlijk 30 april 2021 op kenteken te worden gezet.