De meest sportieve versie van de Daihatsu Sirion 2, toepasselijk Sport genaamd, is nu verkrijgbaar in een speciale uitvoering. Ook hier is een bijpassende naam bij verzonnen, want de Chromium is rijkelijk uitgerust met chroomaccenten.

Het Chromium-pakket is leverbaar op iedere nieuwe Sirion 2 Sport. Ten opzichte van de basisversie is de Sirion 2 Sport voorzien van veel sportieve extra’s, zoals een toerenteller, sideskirts, een sportieve voorbumper met mistlampen en een achterspoiler. Ook airconditioning behoort tot de standaarduitrusting. De auto met een krachtige, maar zuinige 1,3-liter benzinemotor is leverbaar in vijf verschillende kleuren.

De Sirion 2 Chromium beschikt over nog meer accessoires, waarbij chroomaccenten een belangrijke plaats innemen. Onder meer de spiegelkappen, deurgrepen, bumperprotectie, achterkleplijst en zelfs de ruitensproeierkapjes zijn uitgerust in chroomlook. Andere extra’s zijn 15-inch lichtmetalen velgen, dubbele uitlaat, vierdelige stootlijsset en een roestvrijstalen instaplijst. De waarde van het pakket bedraagt ruim 2.750 euro, maar Daihatsu is bereid met de prijs te zakken tot 1.375 euro. En daar zijn de BTW en montage van het pakket al bij inbegrepen. De Daihatsu Sirion 2 Sport is leverbaar vanaf 13.758 euro.