Daihatsu bestaat dit jaar een eeuw en viert dat met speciale acties. De Daihatsu-dealer rekent dit najaar bijvoorbeeld geen kosten voor het rijklaar maken van een nieuwe Daihatsu. Daarnaast zijn er verschillende 100th Anniversary modellen met veel extra’s voor weinig geld.

De Copen is bijvoorbeeld 4.000 euro in prijs verlaagd. De opvallende roadster is daardoor al leverbaar vanaf 19.630 euro. De Sirion 2 is er vanaf 11.097 euro en de Cuore kost tijdelijk nog maar 7.999 euro. En daar zijn zaken als stuurbekrachtiging, metallic lak en meegespoten bumpers al bij inbegrepen. De Daihatsu Terios is er dit najaar met automaat vanaf 18.748 euro.

Voor de trendy Materia geldt eveneens een speciaal aanbod. Een pakket met navigatiesysteem en cruise control is leverbaar tegen een stuntprijs van 398 euro, 500 euro minder dan normaal. Tijdens de najaaractie biedt Daihatsu een nieuw driestappen financieringsplan aan, met een rentepercentage van 3,9 procent. Bij aanschaf moet de helft van het bedrag worden betaald, na een jaar nog een kwart en na twee jaar het resterende kwart. De najaarsactie van Daihatsu loopt tot en met 15 december 2007.