Wiesmann MF4 Roadster teaser

Het Duitse sportwagenmerk Wiesmann zal op de Autosalon van Genève de MF4 Roadster onthullen. Het merk geeft nu alvast de eerste teaser vrij om het publiek warm te maken.

Wiesmann is een kleine Duitse sportwagenfabrikant die bekend staat om z’n retro vormgegeven modellen. Op de Autosalon van Genève onthult het merk de nieuwe MF4 Roadster. De eerste zwart-wit tekening laat zien dat MF4 Roadster en profil niet veel afwijkt van de andere modellen.

Er komen twee motoren beschikbaar voor de MF4 Roadster, dezelfde als het merk levert in de MF4 GT. Beide motoren zijn afkomstig van BMW. De sterkste krachtbron is de nieuwe 4.0 V8 uit de M3 met 420 pk, daarnaast is de wat oudere 4.4 V8 met 367 pk ook beschikbaar voor de Roadster.

De MF4 Roadster is volgens Wiesmann helemaal nieuw ontworpen. De auto is volledig op je eigen smaak af te stemmen met talloze fraaie interieuropties. Je kunt kiezen uit vele leersoorten, stiksels, patronen en noem maar op. Zelfs de stuurkolomhendels kan je met leer laten bekleden. Op de Autosalon van Genève maken we voor het eerst ‘in het echt’ kennis met de Duitse exoot.