Isuzu geeft z’n enige in Nederland verkrijgbare personenauto een kleine facelift. De D-Max LS krijgt een iets andere grille, wat nieuwe kleuren en nieuwe lichtmetalen wielen.

Het Japanse merk Isuzu is vooral bekend van z’n bedrijfsauto’s maar verkoopt hier ook de pick-up D-Max. Deze auto wordt met enkele kleine aanpassingen het nieuwe modeljaar ingestuurd. De wijzigingen zijn alleen van optische aard.

Zo hertekent Isuzu de grille lichtjes, monteert het merk nieuwe lichtmetalen wielen en zijn er twee nieuwe lakkleuren – waaronder het ‘Nautilus Blue’ van de foto. Daar staat tegenover dat er ook drie kleuren verdwijnen uit het assortiment. In het interieur passen de Japanners voortaan zwarte stof toe op de stijlen. Verder is de kleur van de verlichting in het instrumentarium oranje in plaats van blauw.

Motorisch blijft alles bij het oude. Dat betekent dat de koper kan kiezen uit een 2.5 dieselmotor met 136 pk en een 163 pk sterke drieliter. Die laatste heeft een koppel van 360 Nm en is bovendien te combineren met een automatische versnellingsbak. De D-Max LS is er met enkele of dubbele cabine en met twee- of vierwielaandrijving. Prijzen starten bij 26.975 euro.