Ford S-Max en Galaxy

Ford voegt een nieuwe uitvoering toe aan de onderkant van de S-Max- en Galaxy-line-up. De Trend Business is desondanks voorzien van luxe opties als een navigatiesysteem en een verwarmde voorruit.

Ford maakt met de toevoeging van de Trend Business-uitvoering de S-Max en Galaxy een stukje bereikbaarder. Dit nieuwe uitrustingsniveau is beschikbaar op de 1.6 Ecoboost benzinemotor met 160 pk en de 1.6 TDCi met 115 pk. De twee instapmotoren dus.

De Trend Business is voorzien van een navigatiesysteem, USB-aansluiting, dual zone climate control, spraakbediening voor verschillende functies, cruise control, LED-dagrijverlichting, elektrisch verwarmde voorruit en regen- en lichtsensoren.

De 1.6 Ecoboost en 1.6 TDCi zijn in deze uitvoering standaard voorzien van diverse brandstofbesparende features onder de naam EcoNetic. Je moet dan denken aan een start/stop-systeem, regeneratief remsysteem en een afsluitbare grille. De prijs van de S-Max 1.6 Ecoboost Trend Business bedraagt 34.669 euro, de Galaxy kost in deze uitvoering 39.142 euro. Deze twee modellen kosten in combinatie met de 1.6 TDCi respectievelijk 38.266 euro en 41.839 euro. De Trend Business is per direct verkrijgbaar.