Land Rover vervangt het Luxury Pack in het nieuwe modeljaar voor de Prestige-uitvoering. Voordeel is dat deze nieuwe versie in combinatie met alle motoren is te verkrijgen.

Land Rover noemt de Prestige-uitvoering op de Freelander een ‘special edition’ maar meldt er meteen bij dat ‘ie ‘voor onbepaalde tijd’ geleverd gaat worden. De Prestige vervangt het Luxury Pack en is in combinatie met alle motoren leverbaar.

Wat voor moois zit er dan allemaal op de Prestige? Nou, 19 inch, tienspaaks lichtmetalen wielen bijvoorbeeld. En een exterieur designpack, waarbij diverse delen in de kleuren van de carrosserie zijn meegespoten. Het interieur is opgewaardeerd met ‘Napoli’ leder en het dashboard is voorzien van hoogglans zwarte of aluminiumkleurige details.

Verder rust Land Rover de Prestige uit met xenonverlichting, dvd-navigatiesysteem met kleurenscherm, verwarmbare voorruit, Bluetooth en parkeersensoren vóór. De Freelander Prestige is per direct te bestellen en heeft een vanafprijs van 49.900 euro.