Porsche Exclusive heeft de Boxster S Red 7 ontwikkeld voor Nederland. De oplage is gelimiteerd tot – hoe kan het ook anders – zeven stuks.

Porsche heeft de Boxster S Red 7 onthuld. Deze speciale uitvoering is door Porsche Exclusive ontwikkeld en alleen voor de Nederlandse markt. Bij elk Porsche-centrum in ons land komt er een exemplaar te staan, in totaal dus zeven stuks.

Wat maakt de Red 7 zo speciaal? Naast het feit dat de oplage gelimiteerd is springt vooral de kleurcombinatie van ‘Indisch rood’ met ‘platinum zijdeglans’ in het oog. De kofferdeksel, motorafdekking, spiegelkappen, wielen en luchtinlaten zijn uitgevoerd in de grijze kleur.

In het interieur vind je dezelfde contrasten: zwarte, lederen bekleding met rode stiksels, rode wijzerplaten, gordels en dashboarddelen. Een ‘Personally build for 7’-logo mag natuurlijk niet ontbreken. De gelukkige kopers krijgen bij de Red 7 een ‘koffietafelboek’ met foto’s van het productieproces, een afdekhoes voor de auto en sleutels in de kleuren van de auto. De Boxster S Red 7 kost 119.935 euro.