Zit je voor je werk hele dagen in een bestelwagen dan is extra comfort niet overbodig. Onder de noemer Top Editions introduceert Volkswagen drie extra uitgeruste bedrijfswagens. 

De Volkswagen Caddy Edition 30 krijgt niet alleen extra accessoires maar is leverbaar met de tweeliter TDI-motor van 170 pk in combinatie met DSG-automaat. De toegevoegde features omvatten 17 inch lichtmetalen wielen met zwarte accenten, een in hoogglans zwart uitgevoerd dak en dakrails, parkeersensoren, alarm en boordcomputer. Ook vind je in de 'Top Caddy' een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, airconditioning, een Aux-aansluiting en het radio/navigatiesysteem RNS 315. 

Dat laatste systeem zit ook op de Transporter Edition. Deze wagen heeft in Edition-uitvoering eveneens een zwart dak, speciale lichtmetalen wielen, airco en een multifunctioneel stuur dat met leder bekleed is. Verdere toevoegingen zijn een elektrisch pakket, parkeerhulp, comfortstoelen, telefoonvoorbereiding en het Licht & Zicht-pakket. 

Neem bovenstaande uitrusting van de Transporter en vul dit aan met Side Assist, een automatische airconditioning, geluidsisolerend privacy glass, telefoonvoorbereiding Premium, een dynamisch onderstel, bi-xenon koplampen en led-dagrijverlichting - wat heb je? De Multivan Edition 25 waarin acht personen passen. 

Laatstgenoemde Multivan is verkrijgbaar vanaf 38.195 euro exclusief btw. De Transporter Edition is te bestellen vanaf 27.895 euro, de Caddy Edition 30 vanaf 18.875 euro; beide exclusief btw.