De prijs van de Dacia Sandero Blackline is bekend. Deze Série Limitée onderscheidt zich met hoogglans zwarte accenten en een rijkere uitrusting.

De Dacia Sandero Blackline kost 12.690 euro. De meerprijs ten opzichte van de Laureate, de huidige topuitvoering, bedraagt 500 euro. Voor dat bedrag krijg je een rijkere uitrusting, cruise control en een met leder bekleed stuur. Een radio/cd/mp3-speler, centrale portiervergrendeling en elektrische bedienbare ramen zijn al standaard op de Laureate, waar de Blackline op gebaseerd is.

De Blackline onderscheidt zich verder met uiterlijke verfraaiingen. De buitenspiegelkappen en B-stijlen zijn uitgevoerd in hoogglans zwart en de nieuwe uitvoering staat op 15 inch lichtmetalen wielen. Het interieur is opgeleukt met hoogglans zwarte en chromen accenten.

De Sandero Série Limitée Blackline is alleen verkrijgbaar met de 90 pk sterke 0.9 TCe-motor. Deze benzinemotor is de enige krachtbron die Dacia levert in de Sandero. De Blackline staat volgende week in de showroom, de genoemde prijs geldt ook voor 2015.