De Série Limitée…? Kennen we die niet van Renault? De Sandero van zustermerk Dacia wordt nu ook leverbaar als Série Limitée.

Een gelimiteerde Dacia Sandero. Goedkoop rijden en toch een beetje exclusief, zo moeten we de Sandero Série Limitée Blackline zien. De speciale uitvoering onderscheidt zich met 15 inch dark metal wielen en hoogglans zwarte spiegelkappen en B-stijlen. De Blackline is leverbaar in acht kleuren, waaronder de kleur van de auto die op de foto’s staat. Deze tot Gris Comete gedoopte lak is exclusief voor de Blackline.

In het interieur zijn meer zwarte accenten te vinden. De middenconsole is omlijst door een hoogglans zwarte kunststof strook en ook op het stuur zijn hoogglans zwarte delen te vinden. Dat stuur is trouwens voor de gelegenheid voorzien van lederen bekleding.

De Série Limitée is gebaseerd op de meest luxe Laureate-uitvoering. Naast de genoemde extra’s voegt de gelimiteerde versie ook nog cruise control toe. Onder de motorkap ligt altijd een 0,9 liter turbomotor met 90 pk. De Sandero Série Limitée verschijnt eind dit jaar bij de dealer, de prijs is nog niet bekend.