Opel heeft een échte wereldprimeur meegenomen naar de AutoRai: de Adam Rocks S. De auto fungeert als aandachttrekker, maar de belangrijkste nieuwe auto is de Karl.

Opel presenteert op de AutoRai de Adam Rocks S. Dat is 'in het kort' een mix tussen de twee leukste uitvoeringen van de Adam, de ruige Rocks en de snelle S. Het resultaat is een stoer ogend autootje met een leuke kleurstelling en fraaie Recaro-stoelen.

De Rocks S is misschien het grootste nieuws, maar de Karl is het belangrijkste nieuws. De nieuwe stadsauto van Opel was nooit eerder in Nederland te zien en is een belangrijke auto voor Opel. De woordvoerder: “Ik heb een enorm goed gevoel bij de Karl. We hebben al veel orders binnen, van klanten die de auto nog niet eens gezien hebben. We horen bovendien veel positieve geluiden.”

Als je in de markt bent voor een stadsauto dan moet je dus zeker even bij de Opel Karl gaan kijken op de AutoRai. Hij staat pas later dit jaar bij de dealers, dus de AutoRai is de uitgelezen kans om nu al kennis te maken met de auto.