Donkervoort heeft de D8 GTO nog een beetje aangescherpt voor een speciale serie met naam Bilsterberg Edition. 

Donkervoort presenteert de eind vorig jaar al aangekondigde D8 GTO Bilsterberg Edition. Deze auto is ontwikkeld op het Bilsterberg-circuit, waar het merk een testcentrum heeft. De speciale D8 is 10 kilogram lichter dan de normale D8 GTO.

De gewichtsbesparing is bereikt door lichtere materialen in het interieur te gebruiken, zoals speciaal leder en tapijt en lichtere stoelen. Donkervoort heeft het chassis fijngeslepen, nieuwe schokdempers gemonteerd en een extra rolkooiconstructie aangebracht, die niet alleen voor meer stijfheid zorgt maar ook meer bescherming aan inzittenden biedt bij een ongeval. Speciale Hankook-banden (semi-slicks) moeten optimale grip garanderen.

De 2.5 TFSI Audi-motor heeft een nog betere gasrespons in de Bilsterberg Edition. De racekoppeling en het lichtgewicht vliegwiel zorgen voor gewichtsbesparing en een nóg sportievere rijbeleving.

Het interieur is aangekleed met meer zichtbare koolstofvezeldelen, een Bilsterberg-badge en een datalogging-computer met GPS. Aan de buitenkant is de D8 GTO Bilsterberg Edition te herkennen aan de aangepaste neus en een badge op de achterkant.

Donkervoort gaat slechts veertien exemplaren bouwen van de D8 GTO Bilsterberg Edition, de prijs bedraagt 206.105 euro.