Subaru gaf op de autoshow van Tokio eerder dit jaar al een voorproefje van de nieuwe Subaru Impreza. Op de Los Angeles autoshow doet het merk dat nog eens dunnetjes over met de Impreza Sedan Concept.

Subaru heeft op de autoshow van Los Angeles de Impreza Sedan Concept onthuld. Het is de tweede concept car in voorbereiding op de komst van de nieuwe generatie Impreza. De nu onthulde auto is een sedan, de eerder gepresenteerde 5-Door Concept is een hatchback.

De sedan ziet er nóg dynamischer uit dan de hatchback, dankzij de coupé-achtige dak- en raamlijnen. De kleur Ruby Red Metallic, die Subaru gaat opnemen in zijn kleurassortiment, draagt volgens het merk samen met de hoogglans zwarte details bij aan de sportieve uitstraling van de concept car. De Impreza Sedan Concept heeft een lengte van 4,55 meter en staat op 19 inch wielen. 

De Inpreza Sedan Concept is niet alleen een directe voorbode van de aanstaande nieuwe Impreza, maar geeft ook de ontwerprichting aan van alle nieuwe Subaru-modellen die tussen nu en 2020 gepresenteerd worden. De nieuwe Impreza wordt waarschijnlijk eind volgend jaar onthuld.