Designerscollectief Studio Job heeft zich uitgeleefd de Range Rover Evoque. Het resultaat is de Evoque by Studio Job, met bronzen accenten.

Studio Job heeft een Range Ranger Evoque aangekleed. De Evoque by Studio Job is uitgevoerd bronzen accenten. Onder andere het merklogo, delen van de bumper, de nummerplaathouder, de uitlaatpijpeinden en de omlijsting van de roosters in het zijscherm en op de motorkap zijn uitgevoerd in brons. Vind je dat te gewaagd? In plaats van brons kun je kiezen voor hoogglans zwart gecoate aluminiumdelen.

Het Land Rover-logo aan de voorkant is vervangen door een Studio Job-opschrift en binnenin is een soortgelijke plaquette te vinden, op de knop van de versnellingsbak. Verder is de Evoque by Studio Job binnenin aangekleed met zwart leder, aluminium lijsten en hoogglans zwarte accenten.

De Evoque by Studio Job is rijk uitgerust en voorzien van de 240 pk sterke Si4 benzinemotor. De prijs bedraagt 92.250 euro. Als er voldoende interesse is dan worden er maximaal twintig exemplaren van de Evoque by Studio Job gebouwd – allemaal bestemd voor de Nederlandse markt.