Mitsubishi levert per direct de vernieuwde ASX. Het merk maakt daarom nu de prijzen bekend: vanaf 20.880 euro.

Mitsubishi start met de verkoop van de vernieuwde ASX. De auto heeft een nieuwe grille, een verbeterde achterbank en nieuwe bekledingsstoffen. De vanafprijs bedraagt 20.880 euro, inclusief kosten rijklaar maken. Die omvatten, naast de standaard rijklaarmaakkosten, ook een mattenset, lifehammer, een lampenset een veiligheidspakket en 25 euro brandstof.

Mitsubishi levert de ASX met 117 pk sterke 1.6 Cleartec benzinemotor en met een 1.6 diesel met 114 pk. Die kost minimaal 33.180 euro.

De basisuitrusting omvat keyless entry, airconditioning en hill-start assist. De Bright+-uitvoering voegt automatische klimaatregeling, 16 inch lichtmetalen wielen, cruise control en parkeersensoren toe aan de uitrusting. Met de Intense+ krijg je daarnaast ook nog 18 inch (in plaats van 16 inch) lichtmetalen wielen, een achteruitrijcamera, een panoramadak en xenonverlichting. De topuitvoering luistert naar de naam Instyle en maakt de uitrusting compleet met lederen bekleding, stoelverwarming, een navigatiesysteem en een Rockford Fosgate audiosysteem.