We hebben lekker wat kilometers afgelegd, naast de Kia Picanto rijtest presenteren we ook de eerste rij-indruk van de vernieuwde Toyota Yaris en de Fiat Tipo Stationwagon. Verder een primeur: een auto die inclusief drone komt...

Vorige maand maakten we kennis met de Insignia hatchback en stationwagon; deze week is het de beurt aan het topmodel van de nieuwe familie, de allrounder Opel Insignia County Tourer. Daarnaast zijn we in een klap vier Mercedes-AMG-modellen rijker. De AMG GLC 63 verschijnt als SUV en Coupé, beide in reguliere én snelle S-variant.

Gereden

We testten de derde generatie Kia Picanto onder wat zwaardere omstandigheden. Hij concurreert niet meer op prijs, maar op het totaal van z'n kwaliteiten. Verder hebben we de eerste meters af kunnen leggen in de Fiat Tipo Stationwagon en de vernieuwde Toyota Yaris. Lees nu wat ons als eerste opvalt; de uitgebreide tests volgen snel.

Geprijsd

Nu te koop: je eigen cross-over inclusief drone. Met deze Nissan X-Trail X-Scape verken je de wereld ook vanuit de lucht. In de Opel-showrooms arriveerde deze week de Opel Karl Rocks. Vanaf 14.745 euro krijg je de Online Edition mee. Abarth haalt tien exemplaren van de 695 XSR Yamaha naar Nederland. Volvo biedt de V60 Cross Country vanaf nu alleen nog aan in Polar+-uitvoering. Daarnaast verlaagt het merk de prijzen. 

De Kia Picanto staat aan de top van zijn segment.

Vorige maand meldden we je als eerste in Nederland de vanafprijs van de nieuwe Ford Fiesta, nu zijn alle prijzen bekend. Ook zijn extra prijskaartjes geplakt op de Alfa Romeo Stelvio, op uitvoeringen voorzien van nieuwe motoren. 

Verder nieuw op Autokopen.nl

De eerste acties van april staan op onze website, met onder meer voorraadvoordeel, aantrekkelijke uitvoeringen en de allerlaatste leasemodellen met 15 procent bijtelling. Ook vind je reeds de eerste paas- en occasionshows voor volgend weekend in onze evenementenrubriek. We beloven nu vast dat volgende week meer voordeelacties en paasshows volgen!