De Jaguar F-Pace, XE en XF zijn vanaf nu verkrijgbaar met nieuwe viercilinder benzine- en dieselmotoren. Ook zijn er extra veiligheidssystemen en comfort-opties verkrijgbaar.

Voor zowel de Jaguar XE, XF als F-Pace zijn nieuwe Ingenium-benzinemotoren beschikbaar met vermogens van 200 en 250 pk. Een nieuwe dieselmotor levert 250 pk, ook is er een nieuwe ‘spaardiesel’ met 163 pk beschikbaar voor de F-Pace. De Jaguar XE S wordt sneller, zijn zescilinder benzinemotor levert nu 40 pk meer en komt uit op 380 pk.

Een andere upgrade is er in de vorm van een nieuw navigatiescherm met ‘Dual View’-techniek, waarbij de bestuurder en de passagier naar verschillende informatie kunnen kijken op hetzelfde scherm. Voor de XE en XF is nu een instelbaar onderstel leverbaar, waarmee je de dempers harder of zachter kunt instellen.

De Jaguar F-Pace, XF en XE krijgen tevens de beschikking over Forward Traffic Detection dat een camera gebruikt om aanrijdingen te voorkomen. De dodehoekdetectie is uitgebreid met een assistent die ook daadwerkelijk aanrijdingen kan voorkomen, door in geval van een mogelijke aanrijding tegen te sturen.

De vernieuwde Jaguar F-Pace, XF en XE zijn per direct te bestellen bij de dealer. Welke invloed de updates op de prijs hebben is nog niet bekend.