Volgend jaar staat de Mercedes-Benz GLs ook als Grand Edition in de showrooms. Met de Interieur- en Exterieur-pakketten zijn alle materialen en kleuren perfect op elkaar afgestemd.

Mercedes-Benz maakt het je makkelijk als je de allrounder GLS extra luxueus wilt hebben. Door het Interieur- en/of Exterieur-pakket toe te voegen levert het merk de Mercedes-Benz GLS straks af als Grand Edition. 

Het Interieur-pakket zorgt dat de cabine wordt uitgevoerd in de kleurencombinatie porcelein/espresso bruin, exclusief gereserveerd voor de Grand Edition. Daarbij worden de stoelen in nappaleder uitgevoerd, evenals het dashboard. De fraaie cabine wordt tevens voorzien van zaken als velours vloermatten en ambiance verlichting. 

De belangrijkste inhoud van het Exterieur-pakket bestaat uit de 20 inch grote, in zwart afgewerkte wielen van lichtmetaal, die een 10 spaak-design hebben. 'Grand Edition'-badges die laten zien dat je rijdt in een onderscheidend model ontbreken niet.

De Grand Edition-pakketten zijn te bestellen voor alle reguliere GLS-uitvoeringen. De Nederlandse prijzen volgen nog. De speciale uitvoering arriveert vanaf maart 2018 bij de Mercedes-Benz-dealers.