Porsche Exclusive Manufaktur kleedt het topmodel van de Macan aan met fraaie opties. De Macan Turbo Exclusive Performance Edition is daarmee zo’n beetje de meest exclusieve Macan die je kunt krijgen.

Hoeveel luxe past er in een Porsche Macan? De speciale afdeling Porsche Exclusive Manufaktur zoekt de grenzen op met de Macan Turbo Exclusive Performance Edition. Het topmodel van de Macan-reeks is in deze speciale uitvoering nóg luxer en sportiever aangekleed.

Aan de buitenkant herken je de Macan Turbo Exclusive Performance Edition aan de hoogglans zwarte inzetstukken met rode accenten, in de bumpers en aan de zijkant. De 21 inch wielen komen uit de Turbo Design-catalogus en hebben hoogglans zwarte spaken. De typeaanduiding is in de kleuren rood en zwart. Ook in het interieur overheersen die kleuren. Op het dashboard en de instaplijsten is de typenaam aangebracht, zodat je er elke rit aan herinnerd wordt dat je in een bijzondere uitvoering rijdt.

De basis van de Exclusive Performance Edition wordt gevormd door de Macan Turbo met Performance Package. Dat laatste wil zeggen: 40 pk extra, waarmee het totale vermogen van de 3.6 V6 turbomotor op 440 pk uitkomt. De prijs van de Macan Turbo Exclusive Performance Edition bedraagt 158.400 euro, bestellen kan vanaf nu.