BMW heeft weer een catalogus vol met fraaie opties voor de M5 samengesteld. Een deel van de extra’s is direct bij de verkoopstart van de nieuwe M5 verkrijgbaar.

BMW presenteert op de Sema tuningshow in Las Vegas deze week de M Performance Parts voor de nieuwe M5. Het gaat om zowel uiterlijke verfraaiingen als technische verbeteringen. Tot die laatste categorie horen de sportvering met rode veren en de koolstof-keramische remschrijven.

BMW biedt de mogelijkheid om de M5 aan te kleden met aerodynamische koolstofvezel onderdelen, zoals een kofferklepspoiler, een diffuser, side skirts en elementen in de voorbumper. Verder zijn de spiegelkappen, de motorafdekking en de grille-omlijsting verkrijgbaar in carbon. Het geheel is verder aan te kleden met zwarte elementen en striping in de drie kleuren van BMW’s M-label.

Ook het interieur is aan te kleden met M Performance Parts. Diverse onderdelen kunnen van koolstofvezel worden vervaardigd, zoals de pook en de schakelflippers. Verdere aankleding bestaat onder andere uit het met alcantara beklede stuur en de specifieke vloermatten.

BMW levert diverse M Performance Parts direct vanaf de verkoopstart van de nieuwe M5 in maart, een deel van de opties wordt later in 2018 verkrijgbaar. De prijzen zijn nog niet bekend.