De Volkswagen Polo Beats is standaard voorzien van een Beats by Dre-audiosysteem. Ook krijgt de nieuwe uitvoering onderscheidende looks en extra uitrusting mee.

Maak kennis met de Volkswagen Polo Beats, een nieuwe uitvoering vernoemd naar het aanwezige audiosysteem Beats by Dr. Dre. De achtkanaalsversterker produceert 300 Watt en heeft een digitale processor. Er zijn zes speakers, waaronder de fraai vormgegeven exemplaren in de A-stijlen, die bediend kunnen worden met afstandsbediening. 

Je hoeft de stereo niet op tien te zetten om op te vallen, want de Polo Beats is aan de buitenkant al te herkennen aan de striping over de motorkap en het dak. Verder krijgt deze Polo 16 inch, tweekleurige lichtmetalen wielen in 'Torsby'-design, zwart gespoten buitenspiegels en diverse Beats-logo's. 

Die zijn ook in het interieur te vinden, zoals op de 'Tracks 2'-stoelbekleding. Het stuur, de pookknop en handremgreep zijn bekleed met zacht leder. Het dashboard en de voorportieren krijgen matte sierpanelen mee in de kleur Velvet Red. Verder zijn alle accessoires van het uitrustingsniveau Comfortline op deze Polo aanwezig.

Je kunt de Polo Beats bestellen in de lakkleuren Flash Red, Deep Black en White Silver, vanaf 20.030 euro. Er zijn drie benzinemotoren beschikbaar. Behalve de 1.0 MPI (75 pk) zijn dat twee 1,0 TSI-krachtbronnen, de een met 95 pk vermogen, de ander met 115 pk. Standaard krijgt de Beats een handbak met zes verzetten, tegen meerprijs kun je op de 95 pk-uitvoering een zeventraps-DSG bestellen. De Polo Beats is direct te bestellen bij de Volkswagen-dealers.