Audi geeft de A4 een kleine update. Daarnaast introduceert het merk de nieuwe uitvoering S Line Competition.

In september begint Audi met de verkoop van de vernieuwde A4. De wijzigingen blijven beperkt tot kleine uiterlijke vernieuwingen. De nieuwe voorbumper met vijfhoekige luchtinlaten en scherpere lijnen geven de A4 een iets modernere, nóg strakkere uitstraling. Aan de achterkant zijn de uitlaatpijpeinden vanaf nu trapeziumvormig en is het onderste zwarte gedeelte smaller. Verder zijn er nieuwe wieldesigns voor alle verkrijgbare maten.

Tegelijk met de kleine wijzigingen presenteert Audi de nieuwe uitvoering S Line Competition, met diverse sportieve accenten die het vernieuwde design verder aanscherpen. De aankleding bestaat onder andere uit een honingraatgrille met 3d-effect, specifieke 19 inch wielen, rode remklauwen en een Audi-logo op het achterportier. De Avant S Line Competition heeft daarnaast een dakspoiler, die van de snelle RS-uitvoering is overgenomen.

Het interieur van de S Line Competition-uitvoering is verfraaid met carbon sierlijsten, deels lederen bekleding en een driespaaks stuur. Ook standaard: een sportonderstel en led-koplampen.

De vernieuwde A4 komt in september naar Nederland, de prijzen zijn nog niet bekend.