Nu de BMW X2 in de showroom arriveert presenteert het Duitse merk het assortiment M Performance-opties voor de SUV. Ook voor de X3 en X4 zijn er nieuwe 'Original BMW Accessoires'. 

BMW breidt het assortiment uit van performance-accessoires, ontwikkeld door BMW M. De nieuwe opties zijn bedoeld voor de SUV's X3 en X4, plus de nieuwe X2 die heden in de showrooms arriveert. De features zijn zodanig ontworpen dat deze optimaal matchen met genoemde BMW-modellen.

Nieuw zijn de BMW led-projectoren in de deuren, die een graphic op de grond afbeelden zodra de deur wordt geopend. Het wiel/band-gamma wordt flink uitgebreid; deze komen in verschillende maten, diverse designs en met wisselende afwerkingen zoals bi-color. 

Verder worden nu aangeboden: carbon spiegelkappen met diepte-effect; een lederen M Performance-stuurwiel waarvan gripzones bekleed zijn met een suede-achtig microvezel materiaal; belettering voor de voor- of zijkant van de BMW X; een sportief, hoogglans zwart radiatorrooster; en velour vloermatten met lederen rand en decoratieve stiksels.

Sommige features zijn bedoeld voor specifieke modellen of zijn tevens in alternatieve uitvoering verkrijgbaar. Je BMW-dealer kan je alles vertellen over het nieuwe assortiment.