Volkswagen komt met een nieuw optiepakket voor de Touareg: Black Style. Zoals de naam al zegt draait het om de zwarte aankleding. Dat Volkswagen dit nieuws op Black Friday presenteert is ongetwijfeld toeval…

De Volkswagen Touareg is vanaf nu te bestellen als R-Line Black Style. De inhoud van het nieuwe optiepakket is eenvoudig samen te vatten: alle zilverkleurige onderdelen worden vervangen door hoogglans zwarte elementen. Het gaat onder andere om de luchtroosters, grille, spiegelkappen, raamlijsten, dakrails en de strips op de bumpers.

Volkswagen biedt het pakket aan voor 615 euro op de Touareg R-Line. Om de zwarte uitstraling compleet te maken kun je kiezen voor 21 inch zwarte wielen en de lakkleur Deep Black. Samen met wat andere verplichte opties komt de meerprijs op 5.020 euro, voor de volledig zwarte uitvoering die je op foto's 1 en 2 ziet. De totaalprijs voor de Touareg R Line Black Style, in combinatie 3.0 TDI dieselmotor, bedraagt 93.939 euro.

Het nieuwe R-Line-pakket is ook te verkrijgen in combinatie met andere carrosseriekleuren. Je hoeft de auto overigens niet op Black Friday te bestellen, dat kan vanaf nu elke dag.